OM OSS

VI GÖR DET VI BRINNER FÖR

En brygga är den naturliga kopplingen mellan fast mark och äventyren till sjöss. Under en bryggas livslängd kommer den se barn växa upp, båtar förändras och den kommer att utsättas för ett par utav ”den värsta stormen i mannaminne”. Då är det skönt att veta att SF Pontona bygger vad många anser är världens starkaste betongpontoner.

BÅTLIV – STORT SOM SMÅTT

SF Pontona har tillverkat flytande betongpontoner sen 1918. Dagens produkter är resultatet av 100 års kontinuerlig utveckling. En utveckling som lever i allra högst grad. Under åren som gått har vi utvecklat ett brett sortiment av produkter väl anpassat för vårt nordiska klimat. Vi kan leverera alltifrån enkla y-bommar och elstolpar till flytande betongpontoner på 250 ton. Allt tillverkat och kvalitetssäkrat i Sverige.

En investering i en brygga, båtplats eller en komplett hamnanläggning är inte något man gör speciellt ofta. Att välja rätt första gången är inte lätt då bryggor upplevs som förvillande lika samtidigt som varje läge är unikt. Det finns många flytande betongbryggor och så finns det flytande betongbryggor från SF Pontona, originalet.

TRYGG HAMN
HÅLLBARHET
SF GROUP